Table of Contents

Om lägenheten

Lite kort!

  • Våning: 4 / 6
  • Balkong 1: 5 kvm, Nordväst
  • Balkong 2: 6 kvm, Sydost
  • Tillträde: prel. februari 2025
  • Rum: 4
  • Boarea: 94 kvm
  • Adress: Torrängsgatan 10, 17062 Solna

Planritning & plats i huset

Innebilder

Alla dessa bilder är såklart visionsbilder och genererade av en dator, men en ganska bra känsla får man ändå hoppas vi! De speglar dock inte de individuella val vi kommer göra kring färger på väggar, luckor, golv och annat.

Balkong Utsikt balkong 1 Vardagsrum Barnrum/kontor Sovrum Kök Badrum 1

Utebilder

Grön markering visar var vår lägenhet kommer vara i huset.

JMs text

“Här har ni en 4:a med en väldigt tilltalande och smart planlösning med spansk balkong i sydväst och stor balkong i öster nordöst samt en takhöjd som delvis är 2,85 m. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och vardagsrummet har stora sällskapsytor som ger plats för både matplats och soffgrupp. De tre sovrummen ligger avskilt och har garderober samt en anslutande klädkammare i det största sovrummet. Två bra badrum med dusch och det ena har tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhetsförråden ligger i källaren i anslutning till respektive trapphus. Cykelrum finns i anslutning till trapphus 4 samt i källaren nära trapphus 2 och 4. Cykelparkering finns även på gården. Rullstols- och barnvagnsförråd finns i anslutning till trapphus 1-4. Garaget byggs om två plan under den gemensamma innergården. För Strandviolen finns det totalt 61 platser varav 18 är laddplatser för elbil samt 3 MC-platser.

Järvastaden är ett citynära modernt och familjevänligt område med påtaglig känsla av småstadsidyll. Fina parker, härliga natur- och fritidsområden. För all tänkbar shopping och nöjen så finns Mall of Scandinavia samt Friends arena i närheten. Runt knuten erbjuds bra närservice, butiker samt goda kommunikationer.”

Byggnaderna

“Kvarteret Strandviolen rymmer totalt 72 lägenheter och har en tegel- och putsfasad som går i svart, grått, rött och vitt. Terrassvåningen högst upp i huset har fasad av skivmaterial.

Grönskande innergård I mitten av kvarteret planeras det för en grönskande och lummig innergård. Grillplats, pergola och sittplatser skapar utrymme för umgänge. Gårdens avskilda läge gör det enkelt att låta barnen leka i sandlådan och hålla uppsikt från sin lägenhet eller balkong.

Balkonger och terrasser De flesta bostäder får balkong, alternativt uteplats med trätrall. Alla lägenheter högst upp i huset får takterrass med vacker utsikt. Närbild på kvinna som kör bil i solnedgången.

Parkering, cykelförvaring och barnvagnsrum Under innergården byggs ett tvåvåningsgarage där en del av platserna utrustas med laddstolpe för elbil. På entréplan och i källare finns cykelrum och barnvagns- och rullstolsförråd. Cyklar kommer även att kunna förvaras i ett cykelhus på innergården. Cykelrummen ingår i en gemensamhetsanläggning med intilliggande bostadsrättsförening.

Byggkamera

Se bostäderna växa fram live

Karta

Järva skjutbaneväg, Solna
59.383492, 17.985205

Järvastaden

“I Järvastaden bygger vi bostadsrätter för dig som vill bo skogs- och stadsnära utan kompromisser. Här kan du uppleva friluftsliv i Igelbäckens naturreservat eller shopping och nöje i Mall of Scandinavia och Friends Arena. Området är familjevänligt med lekplatser och gott om skolor och förskolor.

I Järvastaden bygger vi bostadsrätter för dig som vill bo skogs- och stadsnära utan kompromisser. Här kan du uppleva friluftsliv i Igelbäckens naturreservat eller shopping och nöje i Mall of Scandinavia och Friends Arena. Området är familjevänligt med lekplatser och gott om skolor och förskolor.”